- Niet op voorraad
Lalvin 71b-1122, 5gr.
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
Beschrijving
Lalvin 71B is een wijngist voor wijnen in nouveau-stijl. Het werd geïsoleerd door Pr.
Het team van Maugenet bij het INRA (nationaal onderzoeksinstituut voor de landbouw) in Narbonne, Frankrijk.
Bekend om het maken van blush en halfzoete wijnen en dankt zijn succes aan het vermogen om amylester (isoamylacetaat) te produceren, wat het aromatische profiel van wijnen versterkt. Lalvin 71B verzacht ook hoge zuurmost door het gedeeltelijk metaboliseren van appelzuur (20% -30%).
Attenuation: N / A
Alcoholtolerantie: 14%
Optimale fermentatietemperatuur: 15 - 30 ° C
Producent: Lallemand
Meer productinformatie
Probeer ook eens de andere lalvin gisten en proef wat een andere gist kan beteken voor uw wijn!
Tekst vertaald uit het vertaald met Googletranslate en hier kan dan ook geen verantwoordelijkheid voor gedragen worden!
Datasheet
- Gewicht/ Inhoud
- 0-100 gram
- Korrel/vloeibaar
- Korrel
- Beste wijn/ciderstijl
- Half zoete wijnen
Schrijf een recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in