Kunt u iets niet vinden op onze site? Vaak hebben wij het wel op voorraad! Schroom niet om te bellen of te mailen. Wij proberen binnen 1 dag te verzenden!
Fysieke winkel!
Deskundig advies
Groot assortiment
Vragen? 023-785 41 65
Chocolade mout Dark Viking 800-1000 EBC 25 Kg
€ 55,99 (incl. btw)
star
star
star
star
star
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
Viking Chocolate Dark Mout - 800-1000 EBC
Chocolate Dark Malt wordt geproduceerd door het roosteren van pilsmout. De eindtemperatuur en roostertijd zijn iets lager in vergelijking met onze Black Malt. Chocolate Dark Malt heeft geen amylolytische activiteit. De hoeveelheid fermenteerbaar extract is vrij laag. Bevat gluten.
Toepassingen
Chocolate Dark Malt zit vooral in schrootsels voor porters en stouts, maar de mout kan ook worden gebruikt voor andere donkergekleurde bieren, zoals donkere ales, vanwege de sterke kleurwaarde. Chocolate Dark Malt draagt bij aan geroosterde smaken en aroma's met een vleugje donkere chocolade en koffie in elk bier. Al met een vrij lage dosering kan een opmerkelijke kleurtoename worden verkregen, samen met veranderingen in smaak en aroma. De gebruikelijke dosering van Chocolate Dark Malt is meestal minder dan 10%.
Wist je dat?
Chocolademout wordt in tegenstelling tot karamelmout verkregen uit droge mout, die tijdens het roosteren wordt gekaramelliseerd als gevolg van de blootstelling van suikers aan een hoge temperatuur.
Toepassingen
Chocolate Dark Malt zit vooral in schrootsels voor porters en stouts, maar de mout kan ook worden gebruikt voor andere donkergekleurde bieren, zoals donkere ales, vanwege de sterke kleurwaarde. Chocolate Dark Malt draagt bij aan geroosterde smaken en aroma's met een vleugje donkere chocolade en koffie in elk bier. Al met een vrij lage dosering kan een opmerkelijke kleurtoename worden verkregen, samen met veranderingen in smaak en aroma. De gebruikelijke dosering van Chocolate Dark Malt is meestal minder dan 10%.
Wist je dat?
Chocolademout wordt in tegenstelling tot karamelmout verkregen uit droge mout, die tijdens het roosteren wordt gekaramelliseerd als gevolg van de blootstelling van suikers aan een hoge temperatuur.
BM-BL.051.879.5
1 Item
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de opmerking. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.
Schrijf een recensie
Sturen