• Niet op voorraad

Cuvée Rouge Lallzyme 100 gr

€ 35,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Niet op voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Enzym voor koude maceratie rode druiven.

LALLZYME® Cuvée Rouge™ is een nieuw enzymatisch preparaat dat een optimaal evenwicht biedt tussen pectinasen en andere nevenactiviteiten voor de prefermentatieve maceratie bij rodewijnbereiding. Het preparaat verbetert de extractie van aromatische precursoren en polysachariden uit de bessen-/druivenschillen. Het moet worden toegevoegd aan het begin van de maceratie (koude inweek) voor optimale extractie van variëteitgebonden aromatische bestanddelen. Dit is een nieuw hulpmiddel voor de bereiding van premiumwijnen op basis van rode vruchten.

Dosering:
Schil pre-fermentatieve maceratie: 2-3 g/100 kg op 15-25°C/2-6 dagen
Schil koude inweking: 2-3 g/100 kg op < 12°C/2-6 dagen

BM-BL.003.224.3

Datasheet

Gewicht/ Inhoud
0-100 gram