• Niet op voorraad

Craft Cider making third edition

€ 29,95 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Niet op voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Omschrijving                                                                                                               Engels talig

Deze nieuwe editie van de best verkochte Craft Cider Making is volledig herzien en bijgewerkt.

Het zit boordevol essentieel advies en informatie en geeft stapsgewijze instructies voor het maken van cider op kleine schaal.

Het behoudt het beste van de traditionele praktijk, maar put ook uit modern inzicht in de boomgaard- en fermentatiewetenschap.

Het is geschreven door een bekroonde cidermaker en leidt beginners naar de lonende wereld van het maken van cider en helpt mensen met meer ervaring hun vaardigheden uit te breiden om meer van het ambacht te genieten.

Gids voor ciderappelen, evenals advies over het kweken en verzorgen ervan.

Inleiding tot apparatuur en processen

Instructies voor het maken van stille, droge cider; sprankelende, gezoete, gemengde en gekoelde versies; en on gefermenteerd appelsap, appelazijn en perenwijn

Advies over het oplossen van problemen

In de eerste plaats voor makers die op kleine schaal werken, variërend van een paar appelbomen tot meerdere hectares boomgaard en in de hoop tussen de tienduizend en tienduizend liter te maken.

'De definitieve gids voor het maken van ambachtelijke cider' Alex Hill van Vigo Presses en Bollhayes Cider.

Originele tekst

Description

This new edition of the best-selling Craft Cider Making is fully revised and updated. Packed with essential advice and information, it gives step-by-step instruction for small scale cider making. It retains the best of traditional practice but also draws on modern understanding of orcharding and fermentation science. Written by an award-winning cider maker, it guides beginners into the rewarding world of cider making and helps those with more experience expand their skills to enjoy the craft more fully.

Guide to cider apples, as well as advice on growing and caring for them

Introduction to equipment and processes

Instructions on how to make still, dry cider; sparkling, sweetened, blended and keeved versions; and unfermented apple juice, cider vinegar and perry

Advice on troubleshooting

Primarily for makers working on a small scale, ranging from a couple of apple trees to several acres of orchard and hoping to make between ten and ten thousand litres.

'The definitive guide to artisan cider making' Alex Hill of Vigo Presses and Bollhayes Cider

BM-HG.7820

Je bent misschien ook geïnteresseerd in