'Water"A Comprehensive Guide for Brewers
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
A Comprehensive Guide for Brewers
Auteurs: John Palmer en Colin Kaminski
Taal: Engels
Water is wellicht het meest kritieke en minst begrepen basiselement bij het brouwen van bier. Water: A Comprehensive Guide for Brewers, het derde boek in de reeks Brewing Elements van Brewers Publications, vertelt je alles wat je al wilde weten over de rol van water in het brouwproces. Je krijgt een overzicht van waterbronnen, de kwaliteit en vindplaatsen. Daarnaast leert het boek brouwers waterverslagen lezen, verschaft het inzicht in hoe water smaak geeft en in de behandeling en chemische eigenschappen van brouwwater. De gids staat ook boordevol informatie over welk water bij welk bier past, de restalkaliteit, de zuurtegraad van het mout en de maische, het proceswater tijdens het brouwen en de behandeling van afvalwater.
Schrijf een recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in