Kunt u iets niet vinden op onze site? Vaak hebben wij het wel op voorraad! Schroom niet om te bellen of te mailen. Wij proberen binnen 1 dag te verzenden!
Fysieke winkel!
Deskundig advies
Groot assortiment
Vragen? 023-785 41 65
'Yeast' The Practical Guide to Beer Fermentation White-Zainasheff
€ 24,99 (incl. btw)
star
star
star
star
star
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus.
De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen.
Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.
BM-HG.7112
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de opmerking. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.
Schrijf een recensie
Sturen