Hophead M66 biergist Mangrove Jack's 10,5gr
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
M66 Hophead Ale Yeast is een speciale mix van gist en enzym ontworpen om de hop aromaten en esters in uw bier te verbeteren. M66 brengt de fruitige, citrus- en sappige tonen van de hop op de voorgrond en biedt een uitgebalanceerd moutsmaak en hoparomaprofiel.
De meegeleverde enzymen (pectinase en bèta-glucosidase) worden soms gebruikt in de wijnbereiding om aromatische kwaliteiten te verbeteren door vluchtige aromatische verbindingen van de druiven te klijpen.
Dezelfde activiteit werkt ook met hop, door vluchtige aromatische terpenen (linalool in het bijzonder) te klampen, wat een deel van de aromatische kwaliteiten van de hop versterkt.
Vergistbaarheid: 74 - 82%
Alcoholtolerantie: 10%
vlokking: 4/5
Gistingstemperatuur: 18 - 22 ° C (64 - 72 ° F)
Datasheet
- Gewicht/ Inhoud
- 0-100 gram
- Korrel/vloeibaar
- Korrel
- Beste bierstijl
- Fruitbier/Neipa
Ipa - Smaak en geur gist
- Esters
Fruitig
Schrijf een recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in