- Niet op voorraad
Lactobacillus 5335 Biergist Wyeast
-
Fysieke winkel!
-
Deskundig advies
-
Groot assortiment
-
Vragen? 023-785 41 65
Melkzuurbacteriën geïsoleerd uit een Belgische brouwerij. Deze cultuur produceert een lichte zurigheid en is dikwijls teruggevonden in vele biertypes waaronder lambiek, oudbruin en Berliner Weisse. Gebruikt altijd in combinatie met Saccharomyces Cerevisiae en dikwijls met verschillende wilde gisten (15° - 35°C).
Smack Pack Activator
Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort. Bevat 3,5 x méér gistcellen! Steriel verpakt, in speciale “smackpack”. Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem. Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling
Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring. Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld. Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt. Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.
Datasheet
- Gewicht/ Inhoud
- 101-500 ml
- Korrel/vloeibaar
- Vloeibaar
- Beste bierstijl
- Fruitbier/Neipa
Lambiek
Vlaams rood/Bruin